♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg den 14 februari 2009

Av ♥ Monica ♥ - 14 februari 2009 16:06


Idag är det ju alla hjärtans dag, men vi firar inte det i vår familj. Jag har fått två hälsningar från bloggvänner och det tackar jag naturligtvis för.


Tack cina för detta fina hjärtat!


Jag tackar även lillis för hennes fina hjärtehälsning!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Idag har vi toppenfint väder, frampå förmiddagen kom solen fram från en blå himmel. Vi har varit i Falköping en sväng och handlat lite godis till de tre minsta barnbarnen för vi fick för oss att hälsa på dom idag. På väg till Valunda stannade vi till i Kinnarp där Göran köpte ett par nya fingervantar och en ny badrock. Väl framkomna till Valunda fick vi fika med jättegoda bullar som Netha hade bakat....hon jobbade så henne träffade vi inte, men Micke och de tre minsta var ju hemma och efter en stund kom Johan och Rickard hem också, ja Rickard bor ju inte där, men håller till där på helgerna. Dom hade varit i Skövde på biltema en sväng och handlat lite.Jimmy och Michaela var hos kusiner i Gudhem.

När vi kom hem åt vi lite och när vi höll på med det så ringde Edward och ville att vi ska komma dit vid femtiden och äta tårta.Han fyllde 30 år igår och hans lilla dotter Hilda fyllde ett år så vi skickade varsitt kort till dom.Vi hade ju inte räknat med att bli ditbjudna för ett kort, men det är alltid roligt att träffas.

Vi är säkert hemkomna till klockan åtta så att vi kan kolla deltävling nummer två till melodifestivalen.Om jag inte minns fel är det från Skellefteå  i kväll. 



Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards