♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg den 18 februari 2009

Av ♥ Monica ♥ - 18 februari 2009 13:38



Jag sitter och funderar på reklaminslagen som är på tv:n och önskar att man slapp åtminstone en del för det är ju så dumt så det liknar inte kattskit en gång. För tillfället är det denna reklamen där det sitter en dam och pratar om att hon inte gärna umgicks med folk förut för hon var rädd att någon skulle märka att hon inte hade sina egna tänder......då frågar jag mej.....VEMS tänder hade hon då tro? En otroligt dum formulering är det i alla fall.

**************************************************
*************************

Igår kväll gjorde jag något som jag har bestämt att jag inte skulle göra.....jag blev medlem på FACEBOOK genom gratis shop.se. Nu får jag nog snart sätta stopp för alla medlemskap jag har här genom datorn, tror jag ska avsluta en blogg som jag har haft någon månad på gratis shop....jag skriver aldrig där ändå, men blir inspirerad när man får lite extra poäng på gratis shop att handla för.

**************************************************
******************'

Just nu står min äkta hälft i köket och steker fläsk och gräddar raggmunk så idag behöver jag inte bry mej om köket överhuvud taget utan jag får sitta här vid min kära dator hur länge jag behagar.Vill poängtera att det är hemlagad raggmunk som gubben har fått recept på av sin kära syster i Apelskift.Det börjar dofta riktigt gott nu....mmmm!



Snart sticker dom upp ur jorden igen.....våra vackra krokus


VI HÖRS I MORGON IGEN!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards