♥  Välkommen till gökboet ♥

Direktlänk till inlägg 29 maj 2012

Hejsan svejsan

Av ♥ Monica ♥ - 29 maj 2012 16:40

Idag har jag varit ute och roat mej......jag har varit i Falköping hos Barbro.Som vanligt har vi varit ute på stan och idag var det torgdag med fina blommor,kläder och grönsaker.Jag köpte en liter jordgubbar för 25:- söta och jättegoda,men dom ska ätas med lite grädde  om en stund.Så tidigt på året har jag aldrig köpt jordgubbar,det brukar bli till midsommar första gången.


Igår blev det ingen tid till att skriva på bloggen eftersom jag hade lite annat för mej.Jag hade räknat med att skriva på kvällen  när jag hade kommit hem från en demonstration om ett naturmedel,men det blev alldeles försent eftersom jag och Erika följde med in till  min svägerska och svåger när vi kom från denna demonstration.Där drack vi kaffe igen och satt vid köksbordet och pratade och tiden går ju alltid fort när man har trevligt sällskap, så klockan tickade iväg och blev mycket innan vi begav oss hemåt igen.


Nu ska jag äta lite jordgubbar innan jag tittar in till mina bloggvänner.....


HEJ FÖR DENNA GÅNGEN.....


 

 
 
lillis

lillis

29 maj 2012 17:10

har oxå varit på stan i dag och gått i affärer.
I bland så har man annat för sig och hinner inte alltid med bloggen.
Hoppas att jordgubbarna smakade bra
Ha en skön kväll
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

29 maj 2012 18:03

Mysig dag du har haft.
Tiden går fort när man har kul.
Håkan köpte sig jordgubbar idag jag tycker inte det smakar så mycket av de utlänska så jag väntar till de svenska kommer.
Ha en fin kväll!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

29 maj 2012 18:16

Jag lyx’ade också till det när jag var i affären i dag, köpte 2 korgar på torghandeln, dom var så söta och goda, mycket smak, tror det var Holländska gubbar/gummor, klart att vispad grädde hör till. Käkade jordgubbar även i lördags då men både maränger och grädde, nu får det vara slut på frosseriet på ett tag.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Maggan

Maggan

29 maj 2012 21:03

Jordgubbar är smaskens.Själv har jag gjort en rabarberpaj idag som jag ska smälla i mig med lite vaniljsås till så småningom.
Jag har varit dålig på bloggandet en tid,likaså att hälsa på hos dig vännen,men ibland är det för mycket som upptar ens tid.
men vi ses ju dagligen på Fb tröstar jag mig med.
Ha en fortsatt skön kväll.
Kram!

http://Margaretha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥ Monica ♥ - 4 augusti 2016 17:18

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.   Igår var vi i BASTA KVARN med BERNDT OCH CHRISTINA.....trevligt naturligtvis,men vi var omgivna av getingar och det var ju mindre trevligt. Idag har vi varit i KIVARP utanför HABO och fikat.....äv...

Av ♥ Monica ♥ - 2 augusti 2016 13:38

Halloj! Då var det tisdag och idag har vi varit i Jönköping en sväng.Vi har köpt nya persienner till sovrummet.......en viss liten kissekatt som heter SIGGE har gått illa åt dom gamla. Vi åt på RAGGMUNKEN och det blev raggmunk med fläsk och lingo...

Av ♥ Monica ♥ - 1 augusti 2016 10:17

Nu är vi hemma igen från vår semestervecka i Skåne.Vi har haft en bra vecka både vädermässigt och trevligt.Skåningarna är väldigt trevliga och tillmötesgående.Dom önskade alltid fortsatt trevlig dag när man hade handlat eller varit på restaurang,det ...

Av ♥ Monica ♥ - 22 juli 2016 10:48

Det är över tre år sen jag tog en bloggpaus och då trodde jag inte att pausen skulle bli så lång.Nu tänkte jag återuppta bloggandet,men kanske inte varje dag.Vi får se. I morgon blir det en semesterresa till Trelleborg så då blir det ett uppehåll n...

Av ♥ Monica ♥ - 16 juni 2013 20:52

   

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards