♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under december 2007

Av ♥ Monica ♥ - 23 december 2007 10:38

Då har vi kommit fram till den 4:de söndagen i advent.

 Idag är det lite vitt på marken eftersom det har kommit några snöflingor inatt.

Jag önskar alla mina bloggvänner och övriga läsare en riktigt trevlig dag!

Av ♥ Monica ♥ - 22 december 2007 21:45

Idag har jag haft en skön dag...ingen julstress alls, jag har bara tvättat och lagat middag.Tittat på tv ikväll och nu ska jag lägga mej och läsa. Jag läser just nu"Jag vill ha en egen måne" av kenneth Gärdestad....den handlar om brodern Teds liv.


GOD NATT!


Av ♥ Monica ♥ - 21 december 2007 22:39

Ikväll har vi varit på julkonsert i Nykyrke kyrka. Jättevackert och mycket stämningsfullt.Många duktiga sångare och orkestermedlemmar. Efteråt var vi med Berndt och Christina hem och fikade. Nu är vi nyss hemkomna och det är läggdags.

GOD NATT! 

Av ♥ Monica ♥ - 20 december 2007 20:36

När jag var barn var alltid min mormor hos oss på julen. Det var en självklarhet att mormor skulle vara hos oss trots att hon hade 6 barn och många barnbarn utöver min familj.Jag var ju enda barnet och jag vet att jag var mormors lilla favorit. Dagen innan julafton kom hon med sin packning för hon skulle ju stanna någon vecka hos oss.Jag minns att hon alltid hade en svart sidenchalett på huvudet....mormor kallade den för "kläet".Ibland kunde hon be mej att jag skulle hjälpa henne för hon hade lite värk både i armar och ben.Då sa hon" kan du ta på mej kläet". Ja, tänk vilka minnen man har från sin barndom. Mormor var hos oss varje jul från 1947 och till 1964(om jag minns rätt)sen blev hon dålig och fick flytta till ett äldreboende. Hon blev 91 år....min älste son föddes på hösten samma år som mormor gick bort...synd att hon inte fick uppleva detta att få se min lille son.

Av ♥ Monica ♥ - 19 december 2007 21:19

Julen närmar sej med stormsteg och idag har jag dammat och lagt på juldukar i de två sista rummen, så nu är det bara golven och tomtarna kvar. Det känns riktigt skönt att ha kommit så här långt i julstädningen.

Nu är "Bonde söker fru" över för denna gången och det blev ju två kärlekspar i alla fall.....jättesöta ihop.

Dagen går mot sitt slut och nu ska jag bara gå till mina bloggkompisar och se vad dom har för intressant att bjuda på idag.


VI HÖRS!



Av ♥ Monica ♥ - 18 december 2007 21:07

Idag fyller Mia 19 år.....GRATTIS säjer jag. Vi var hos henne i lördags kväll och gratulerade henne och kalasade lite och hade trevligt som vanligt.Rickard är hos henne ikväll och firar med lite mat.

Idag har jag dammat och lagt på juldukar i sovrummet och i tv-rummet. Skönt för varje rum som blir klart....sen är det bara golven som ska dammsugas och torkas och det roligaste är ju att ta fram tomtarna och det andra julpyntet, men det får vara till lite längre frampå veckan. Julgranen ska ju också in förstås och det blir väl på söndag antar jag om inte mannen i huset vill ta in den på lördagkväll...då får han väl det i så fall. Han undrade tidigare i kväll när tomtarna skulle tas fram och jag sa att det blir nog på lördag.....han såg lite besviken ut för han skulle nog gärna se att dom kom fram redan i morgon.

Nu tror jag bestämt att jag snart ska förbereda mej för sängen...det är ju en dag i morgon också och på posten har vi bråda dagar..riktigt skönt att gå hem därifrån när dom andra sliter som djur med alla julkorten, men det är en viss tjusning med julbrådskan också.

En ros till Mia...



NATTI.....NATTI!

Av ♥ Monica ♥ - 17 december 2007 21:36

Nu är det redan julveckan....idag har jag dammat och lagt på juldukar i lilla rummet. Skönt att kunna ta lite varje dag och slippa jäkta.

I fredags var vi och köpte julklappar så den biten är klar....jösses vad paket det blev.

Ikväll har vi varit i Hjälmen hos Berit och Jocke....lille Rasmus var så söt, men det hade jag räknat ut innan....så fina föräldrar kan inte få annat än söta barn. Vi hade jättetrevligt....även Ann, Jörgen,Barbro, Rune,Janne, Ulla och Jesper var där....Berit fyller ju år idag så det var lite födelsedagsfirande med smörgås och kaffe....glasstårta fick vi också.

Nu ska jag göra mej i ordning för natten.


Av ♥ Monica ♥ - 16 december 2007 13:50

Idag är det tredje advent....ingen snö idag heller, bara grått och trist.

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards