♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under februari 2008

Av ♥ Monica ♥ - 15 februari 2008 21:35

För andra dagen i rad har vi haft strålande solsken, men kyligt.

Idag var sista dagen som Christoffer jobbade hos oss. Han åker till Teneriffa nu och ska vara där en månad. När han kommer hem ska han börja jobba som vakt på securitas.Vi bjöds på jättegod tårta på frukosten och vi hade köpt ett presentkort till honom på gymnastikföreningen så att han kan träna lite.

Vi har varit i Falköping i eftermiddag och som vanligt åt vi en god middag innan vi veckohandlade.....potatisgratäng, pannbiff och diverse grönsaker från salladsbordet.

Ikväll har jag tittat på lets´dance och om en stund är det dags för utröstning.....blir det Mi som får lämna tävlingen ikväll tro? Det återkommer jag till i morgondagens blogg.

VI HÖRS!

Av ♥ Monica ♥ - 14 februari 2008 18:48

Tack för fina bilder!

Av ♥ Monica ♥ - 13 februari 2008 20:56

Klockan 03:25 i natt utökades vår släkt med en liten tjej. En kusin till mina söner blev pappa för första gången och det blev på hans 29- årsdag. Jag har pratat med en stolt och lycklig farmor i kväll och nu sa hon att hon vet hur vi som har  barnbarn känner det...hon var så glad min kära svägerska Anninger.

Annars har denna onsdagen varit som det brukar vara.....tvätt, matlagning och så har jag dammat i sovrummet.

Jag har fått brev från försäkringskassan idag också angående min sjukersättning på 75% som går ut nu denna månaden och som jag har fått ansöka om på nytt och det blev beviljat på nytt och nu var det inte begränsat till någon viss tid utan nu är det tills vidare.Skönt att det inte är några stridigheter när det gäller detta, har haft en enorm tur tror jag för många har väldiga problem med försäkringskassan men jag har aldrig haft några problem med något när det gäller det som skönt är, men det kanske beror på att jag jobbar 25% och det vill jag naturligtvis fortsätta med.

I kväll har jag gjort iordning varorna från oriflame som kom i eftermiddag. Alltid lika roligt att plocka med dessa skönhetsmedel.

Snart dags för sängen och invigning av min nya ullfilt som jag köpte på thermoresor i höstas och som jag fick först igår...ja, fick är väl inte rätta ordet för den kostade 3000:-


HA DET SÅ BRA ALLA BLOGGVÄNNER!

Av ♥ Monica ♥ - 12 februari 2008 21:19

En dag som alla andra utan några större sensationer, jag har inte ens tvättat idag. Däremot har vi haft besök av bästa kompisarna ikväll och även Rickard har varit här en sväng. Vi drack kaffe och åt semlor, skickade med en semla till Thomas som är förkyld och åkte hem från jobbet efter en timme igår, men han är bättre idag sa han när jag ringde honom när jag kom hem från jobbet.

Hoppas på lite bättre väder för nu är det bedrövligt med detta gråa och trista väder varje dag...jag vill ha SOL.

Nu säjer jag

NATTI...NATTI!

Av ♥ Monica ♥ - 11 februari 2008 21:26

Idag gick jag direkt till frissan efter att jag kommit hem från jobbet så nu är jag nyklippt och även färgen är förbättrad. När jag kom hem tvättade jag en maskin 40 graders tvätt. Tänk vad skönt det blir när man kan hänga ut tvätten, men än så länge får det torka inne i tvättstugan.

Det var meningen att jag skulle ha ljusparty i morgon kväll men tjejen som har hand om det ringde och sa återbud eftersom hon blivit förkyld så nu blir det den 26 februari istället. Jag har fått ringa till gästerna och tala om att det är inställt i morgon och alla kan komma den 26 så det blir ju bra och då kanske även de som inte kunde i morgon komma kanske.

Ikväll har jag tittat på "Outsider" på femman....stackars människor som har så konstiga fobier att dom är rädda för rör och ventiler. En annan tjej hade torgskräck och en kille hade tantskräck. Han var rädd för gamla tanter. Ja, det finns mycket konstigt här i vår värld.

Nu ska jag krypa i säng....så jag säjer


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 10 februari 2008 21:02

Tiden går och snart är vi inne i mitten på februari, det känns redan som att våren är på väg.

Denna söndagen började med en förmiddag som var så lång..... jag brukar tycka att tiden går fort annars. Vid tvåtiden kom Rickard och Mia och så hade dom hämtat mamma eftersom jag inte hade bilen hemma.....Göran jagade räv och han var inte hemma förrän klockan var fyra och då satt jag och mamma och fikade.Sen blev det lite tv innan jag skjutsade hem henne.Nu har jag tittat på "I en annan del av Köping",lika trevligt varje gång.

Nu återstår det bara att förbereda sej för sängen och sova några timmar innan det är dags för en ny arbetsvecka.

GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 9 februari 2008 21:42

Då har den första uttagningen till melodifestivalen varit och det blev Christer Sjögren och Amy Diamond som fick varsin finalplats i globen......härligt.

Lördagen för övrigt har varit bra och jag började med att ta en skön promenad på förmiddagen när gubben var och jagade. När han kom hem ville han att vi skulle åka till stan och det gjorde vi då. Vi började med att äta middag.....grillad fläskkarre´med stekt potatis , äpplemos och grönsaker.Sen åkte vi till falbygdens ost en sväng och vi var även på ÖB och ett par affärer till.Vi fortsatte till älste sonen med familj och där fick vi gott fika och kaffe. Martin sov så honom träffade vi inte. Lille Emil växer så det knakar och det är en liten glad kille som skrattar för det mesta.

När vi kom hem var det dags för bingolotto och jag vann 100:-. Vi har ätit färska räkor också .....mysigt att äta lite gott på helgen.

Nu är det läggdags så jag säjer

GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 8 februari 2008 21:40

Har just tittat på lets´dance och det är väldigt bra dansare allihop tycker jag, men hoppas att Dilba åker ut ikväll. Jätteläckra kläder och snyggast klänning hade Mi Rydell....lila är min favoritfärg.Om en stund får vi se vem som får lämna tävlingen...riktigt spännande, bara Karl-Petter får vara kvar är jag nöjd.


Ha en fortsatt bra kväll!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards