♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under februari 2011

Av ♥ Monica ♥ - 20 februari 2011 16:02

I morse hade vi 23 minusgrader.....ytterligare några dagar med tvåsiffriga minusgrader väntar oss,sen hoppas jag på töväder i slutet på nästa vecka.


Det blev en resa till Jönköping även idag eftersom vi bestämde oss för att köpa nya skohyllor,dessa inköptes på Ikea.Maken köpte även ett par tröjor på Dressman när vi ändå var på A6.


Någon av mina bloggvänner ville se ett foto på 90-åringen....


 

Taget på kvällen den 16 februari när mamma fyllde 90 år


När jag ändå är igång och visar fotografier tar vi ett till....


  Mina tre yngsta barnbarn sitter på storebror Johans fyrhjuling....tre glada barn som tycker om att vara med storebror när han plogar snö.


Till min glädje är det ytterligare en Wallanderfilm ikväll klockan nio  

I väntan på filmen ska jag fika och göra lite annat,kolla in i facebook till exempel.


NU SÄJER JAG HEJ FÖR IDAG....

Av ♥ Monica ♥ - 19 februari 2011 17:15

Då fortsätter jag med att visa foton på de återstående blommorna som mamma fick......


  Denna buketten var från min kusin Ingegerd och hennes man Jan.....rosa och vita rosor och en rosa gerbera,en mycket vacker bukett


  Dessa nejlikor var från ännu en kusin till mej....Lisa och hennes man Arne


  Blommorna från Rickard....rosor och en lilja som var i knopp,men idag har den slagit ut halvvägs så inom ett par dagar är den säkert helt utslagen.Doften är helt underbar på denna liljan.


Ja detta var blommorna som mamma fick...jag hade även köpt ett par kuddar som hon har på sängen.

På tal om säng så har hon fått Thomas säng som han hade innan dom köpte sin dubbelsäng i höstas,helt perfekt mot den hon hade innan som egentligen var en resesäng.Vi köpte en ny bäddmadrass sen var sängen som ny igen.


Kallt även idag,men det är ju fullmåne,då blir det alltid kallare.


Snart får man ge sej iväg till Linköping och titta på uttagningen till melodifestivalen,ja det blir att sitta i tv-soffan och titta på programmet förstås.


HA EN BRA KVÄLL ALLA SOM KIKAR IN HÄR!


 

Av ♥ Monica ♥ - 18 februari 2011 19:02

Jag lovade ju att visa blommorna som mamma fick på sin 90-årsdag.....här kommer de första


  Denna fina buketten med bland annat tulpaner fick hon av Thomas och Erika.....


Den här buketten är från Göran och mej.....


  Den här fina krukväxten med rosor är från Micke, Netha och Nethas mamma Barbro


I morgon kommer det ytterligare foton....



Denna soliga men kyliga eftermiddag har vi varit i Jönköping och veckohandlat på City gross,en mycket fin affär med stort sortiment av allehanda varor alltifrån matvaror till textil och leksaker och mycket, mycket mer.


Nu ska jag förflytta mej in till mannen i huset och tv:n och titta på postkodmiljonären och så småningom lets´dance......troligtvis hinner jag inte besöka mina bloggvänner ikväll,men i morgon kommer jag och kikar på vad ni har haft för er idag.


KRAM PÅ ER ALLA FINA VÄNNER  


 

Av ♥ Monica ♥ - 17 februari 2011 17:57

Igår överraskades jag av att ha vunnit en healing på distans,en av mina nyfunna bloggvänner hade en tävling där hon lottade ut denna healing.

Jag mailade till henne och fick hennes telefonnummer och på förmiddagen ringde jag till henne.....en underbart trevlig tjej som heter kristina och bor i Fagersanna,vi pratade i nästan en halvtimme och det var som att prata med en bekant.Så roligt det är när man kan prata med någon man egentligen inte känner på det viset.På måndag ska jag ringa henne igen så ska vi bestämma när denna healing ska äga rum,åh så spännande det är.Återkommer till detta vid ett senare tillfälle.


Gårdagskvällen hos mamma på hennes 90-årsdag blev verkligen trevlig.Vi var 11 gäster,precis lagom i hennes lägenhet.Vi åt smörgåstårta som jag hade beställt hos Landhs.....

Två av mina kusiner var där och den ena hade jag inte träffat på över tio år trots att hon bor i Falköping,men det blir så ibland,det är väl egentligen bara en kusin som jag träffar regelbundet.

Mamma fick jättefina blommor av alla gästerna och jag hade även köpt ett par prydnadskuddar som hon ska ha i sin säng.Hon hade tydligt sagt ifrån att några saker ville hon inte ha,men gärna lite blommor.Jag fotograferade blommorna och kommer att visa dom här på bloggen när jag har tankat över dom till datorn.När gästerna hade åkt hem diskade jag och gjorde i ordning innan jag åkte hem,tyckte det var skönt att få det gjort med en gång så slapp jag det idag.Gubben min åkte med Micke och Netha för dom skulle hämta vår gamla dator som vi lovat att dom skulle få.

Jag ringde Micke förut och frågade om datorn fungerade,det gjorde den som tur var så nu har dom 3 datorer,men dom är ju 8 personer som använder dator,även lille Emil som bara är tre år.Dom kan ju inte gärna ha var sin dator,men nu har dom ju i alla fall en till....Netha brukar säja att hon får sätta sej vid datorn antingen när barnen har lagt sej eller innan dom vaknar.


Det blåser fortfarande riktigt kallt trots att det inte är så många minusgrader,undrar när det kommer varmare vindar tro?


HA DET GOTT...SÅ HÖRS VI!

Av ♥ Monica ♥ - 16 februari 2011 13:08

Idag fyller min mamma 90 år......jag var inne i blomsteraffären innan jag åkte hem från jobbet och köpte en fin bukett blommor som jag åkte direkt till henne med.Hon blev väldigt glad när jag kom,hon skulle precis dricka elvakaffe och undrade om jag ville ha kaffe också,men jag sa att det får vänta till ikväll då vi ska fira henne.Hon talade om att tjejen från hemvården sjöng för henne i morse när hon kom...gulligt gjort tycker jag  


Idag ska jag inte laga någon middag eftersom vi ska äta smörgåstårta ikväll hos mamma,vi tar bara lite kaffe och smörgås när gubben kommer från jobbet.


Det är fortfarande väldigt kylig luft,inget behagligt alls att vistas ute,men en promenad med Abbe får det ju bli förstås om någon timme.Just nu har han jobb med att slicka rent en påse där det har varit kattmat i.


GRATTIS MAMMA PÅ DIN STORA DAG      


 

 


                  


**************************************************
*

Av ♥ Monica ♥ - 15 februari 2011 21:17

Idag var det återigen dags att besöka frissan och klippa och färga håret......åtta veckor sen jag var där senast , håret växer fort,men nu är jag fin igen.

Jag hämtade Abbe när jag var klar hos frissan och vi promenerade hem hit.Abbe älskar att pulsa i snö och han hoppar gärna upp i de stora snövallarna.Sen vi köpte selen drar han inte som han gärna ville göra innan,han kanske känner sej lite friare när han har sele på sej.


Ikväll har jag varit hos mamma och förberett lite inför morgondagen 


Som vanligt har jag tittat lite på tv,ikväll blev det halv åtta hos mej och klockan åtta tittade jag på dansen från Täfteå.....påminner väldigt mycket om vårt SÄGNERNAS HUS,men arrangören tog 50:- i betalning för dom med husvagnar/husbilar som övernattade.På SÄGNERNAS HUS är det gratis övernattning för husvagnar/husbilar och det är en hel del som övernattar där eftersom många kommer långväga ifrån.


Nu ska jag besöka åtminstone några av mina bloggvänner innan jag kryper i säng.


GOD NATT  

Av ♥ Monica ♥ - 14 februari 2011 12:22

Idag är det alla hjärtans dag......detta fina kort har jag fått från min goa bloggvän CINA


 


Tack så mycket  


Jag önskar alla mina bloggvänner en riktigt trevlig ALLA HJÄRTANS DAG ... med dessa rosor


 



**************************************************
*********************


Jag skrev ju igår att jag gillade nästan alla låtar som var med på uttagningen i lördags till eurovision song contest och så här tyckte jag:


1: BROLLE.....2: THE MONIKER.....3: ELISABETH ANDREASSEN

4: SANNA NIELSEN.....5: LOREEN....6: CHRISTIAN WALZ

7: ANNIELA.....8: BABSAN



vi hörs i morgon!


 






Av ♥ Monica ♥ - 13 februari 2011 15:35

Uttagningen från Göteborg igår till eurovision contest var över förväntan för min del,jag hade inte hoppats för mycket på att det var några bra låtar,men alla föll mej i smaken utom Babsans låt.Synd att inte Elisabeth Andreassen kom vidare,hellre hon än den mörka tjejen,kommer inte ihåg just nu vad hon heter.Annars får programmet godkänt av mej och jag kommer att titta även nästa lördag.


Idag har vi varit i Jönköping och inhandlat diverse varor både till oss själva och till mamma.


Klockan 17:00 är jag bjuden till grannfrun på partylite,det ser jag fram emot.Även min goda vän från Parkvägen följer med och under tiden får våra gubbar prata lite skit här och fika medans vi är hos Lonnie.....semlor inköptes på Coop.


Dagens väder är alldeles utmärkt med sol och blå himmel,men morgonen var kall...-20 grader  


Som vanligt ska jag titta på Wallanderfilmen klockan 21:00 ikväll och när den är slut är det hög tid att krypa i säng!


HA EN BRA FORTSÄTTNING PÅ DENNA SOLIGA SÖNDAG!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards