♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg den 2 september 2011

Av ♥ Monica ♥ - 2 september 2011 21:10

Sent omsider bir det ett blogginlägg i dag,tiden ville inte riktigt räcka till,men nu har jag gjort det jag skulle göra inklusive tittat på Doobidoo på tv.


Marknadsbesöket i ADELÖV igår var trevligt,jättefint väder som det alltid brukar vara denna dag när marknaden går av stapeln.Jag åkte med min kära svägerska och svåger för tredje året i rad och vi har så trevligt när vi går mellan marknadsstånden och kikar på vad som finns att handla.Vi började med kaffe och en god macka innan vi började vår vandring bland alla grejer.Det blev inte så mycket köpt för min del,men ett par nya foppatofflor och ett par jättesöta tomtar köpte jag i alla fall bland annat.En matpaus hade vi och då åt jag dagens rätt som bestod av köttbullar och mos med lingonsylt och grönsaker som smakade riktigt gott.Efter fyra timmar tyckte vi att det var dags att styra kosan hemåt och då åkte vi över Lekeryd och köpte deras berömda mjukglass.Jag är ju inte förtjust i mjukglass men den smakade riktigt gott så där hade svägerskan rätt när hon sa att jag säkert skulle gilla den.


PÅ kvällen tittade jag på Halv åtta hos mej och sen var det ju robinson efter det.Det var stor dramatik i Robinson eftersom det ena laget åt något konstigt som dom blev jättesjuka av och senare fick en av deltagarna en hjärnblödning så hon hämtades och forslades till sjukhus i Mannila.......jag tror att det är ett program som börjar urarta och det tar hårt på deltagarna.......jag skulle aldrig ens tänka mej att ställa upp på sånt för det verkar vara med livet som insats. Nu får vi se hur det går i nästa program.


Idag har vi haft ett lika fint väder som igår,men nu ikväll kom det en rejäl regnskur när vi satt och tittade på tv. Jag tittar in till er mina bloggvänner i morgon för nu ska jag strax lägga mej och läsa innan jag somnar....så jag säjer


GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT!


 

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards