♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under maj 2012

Av ♥ Monica ♥ - 22 maj 2012 17:44

Återigen en jättefin dag med sol och värme.

Jag har gjort en cheesekake idag,debut för min del och den blev väl godkänd tycker jag.Mannen i huset har smakat av den och han tyckte den var god.

Nu kommer våra gäster........så jag måste avsluta !


VI HÖRS!

Av ♥ Monica ♥ - 21 maj 2012 13:55

Nu är sommaren här och jag hoppas detta vädret håller i sej hela veckan.På fredag kommer mina före detta jobbarkompisar på kvällen och då är det tänkt att vi ska sitta på altan och äta.


Middagen är just avklarad och om ett par timmar ska jag ta plats i restaurangen på Margaretas park där PRO har det sedvanliga mötet med underhållning,fika och lotteri.Idag får jag byta ut ett kort jag fick i postlådan i förra veckan mot en kaffebiljett så det blir gratis fika för mej.Det kostar 30:- annars och då får vi en fralla och en kaka till kaffet.


Jag såg i dagens Falköpings tidning att den familjen från Kinnarp som medverkade i familjen annorlunda har fått en liten pojke....han föddes den 15 maj och vägde över 4,5 kilo.Det är alltid foton på nyfödda varje måndag i tidningen och ibland är hela familjer samlade på fotona,men på detta fotot  var det bara lillkillen som var med på bilden.


Nu ska jag snart byta om och snygga till mej lite innnan jag och kompis Lena ska åka till Mullsjö.


HEJ FÖR IDAG......



För precis ett år sen var vi samlade hos Camilla för en trivselkväll och då fotade jag dessa två glada tjejer........mina *gamla* jobbarkompisar




 

Av ♥ Monica ♥ - 20 maj 2012 17:27

Idag har vi varit ute och åkt ihop med Thomas och Erika.

Vi åkte klockan elva och var hemma vid femtiden så vi har haft en heldag ihop och haft väldigt trevligt.

Första anhalten var TABERGSTOPPEN där vi drack kaffe och åt räkmackor.......sen fortsatte vi till NORRAHAMMARSINDUSTRI& BYGDEMUSEUM  och där fanns det mycket gamla grejer......riktigt kul att gå runt och titta på allt.

Därefter fortsatte vi till JÖNKÖPINGS FLYGPLATS och där höll en massa människor på att checka in för att åka till Rhodos.Vi stannade inte så länge för det ankommande flyget från Rhodos var försenat och skulle komma klockan 16:00 och klockan var bara lite över tre.....avgående flyg skulle gå 17:10,men det var ju trevligt att se alla förväntansfulla resenärer.

Sista anhalt blev HABO KYRKA där jag aldrig hade varit inne förut trots att vi inte bor så långt därifrån..cirka 2,5 mil tror jag.


Nu återstår det att titta på nyheter och spela bingolotto och tv-kvällen avslutas med mästarnas mästare.


Naturligtvis var kameran med idag och jag ska väl dela med mej av några foton som jag tog.


*klickbara bilder*


     

Bilden till vänster är en fin vy från Tabergstoppen

På mittenbilden poserar Thomas och Erika 

och

till höger har vi fått våra räkmackor och jag kan lova att dom smakade väldigt gott.


HA EN RIKTIGT BRA KVÄLL ALLA NI SOM TITTAR IN HÄR!


 




Av ♥ Monica ♥ - 19 maj 2012 17:23

Idag har vi varit iväg på kalas och firat barnbarnet Michaela som fyllde 13 år i måndags.......vi fick gott fika och god tårta,som vanligt var allt hembakat.Det var fullt hus kan man säja och de tre minsta barnbarnen såg jag knappast röken av för dom hade sina kusiner att leka med så dom hade inte tid att vara inne hos oss vuxna.Kul att Nethas pappa och Ingrid var med idag,det är flera år sen jag träffade dom för dom har som regel varit upptagna med annat när kalasen har varit.


Nu är det snart dags för tv en stund,men det är inte så mycket att se på ikväll tror jag förutom nyheter och go kväll.


HA DET SÅ BRA 




 













Av ♥ Monica ♥ - 18 maj 2012 21:50

Nu väntar jag på utröstningen i lets dance......väldigt spännande vem som får åka hem ikväll.Alla är ju så duktiga,men jag har två favoriter av de fyra som är kvar,mer säjer jag inte.


Idag har det ju varit en så kallad klämdag så min man har varit ledig från jobbet och då passade vi på att ta en tur ner till stan för att uträtta lite ärenden.

Det har varit en fin dag vädermässigt även om det kunde varit lite varmare,men värmen ska komma på söndag säjer dom  och det får man väl hoppas på att det är rätt.


Detta var allt för idag!





GOD NATT......... NÄR DET BLIR SÅ DAGS!








Av ♥ Monica ♥ - 17 maj 2012 17:00

Idag hade vi en riktig sovmorgon,klockan var nästan halv tio innan vi klev ur sängen.Åt frukost och sen så småningom åkte vi bort till kyrkogården och tittade till gravarna,fortsatte till svåger och svägerska  och där blev det fika med gott doppe som vi säjer här i Västergötland.Eftersom potatisen inte räckte till middagen så åkte vi vidare ner till ica-affären och inhandlade lite potatis med mera.

Middagen är avklarad och alla tipsfrågorna är klara tills nästa fredag så jag har varit riktigt duktig idag....om jag får säja det själv.

Om en timme ungefär sätter jag bakändan i tv-soffan ett par timmar........vet knappast om det blir så mycket att titta på efter *halv åtta hos mej*,men då kan jag sitta vid datorn en stund i stället.

Nu är vi 8 stycken som är anmälda till träffen den 18 juni 

HÄNG PÅ DU OCKSÅ VETJA.....


NU ÖNSKAR JAG ALLA EN FORTSATT FIN DAG OCH KVÄLL!


   

Av ♥ Monica ♥ - 16 maj 2012 15:11

Den 18 juni blir det en kombinerad blogg och facebookträff i Jönköping.

Om det känns att just DU vill vara med så är det bara att skriva en liten kommentar om det här hos mej eller hos Margit Holm......ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Som det ser ut nu så blir vi 7 stycken.Vi kommer att träffas vid tolvtiden och sen ska vi äta på en trevlig restaurang.En nyfunnen blogg och facebookvän som bor ungefär lika långt från Jönköping som jag gör och känner till det bättre än jag och som ska deltaga har kommit med många bra förslag på restauranger så vi får se vart det blir i slutändan.Det finns ju flera mysiga restauranger på Piren och det kanske passar bäst för dom som kommer dit per tåg(även jag lär få åka tåget om inte min vän som bor strax utanför samhället här kan erbjuda mej skjuts) eftersom jag inte har tillgång till vår bil vid den tiden på dagarna,men det är bra tågförbindelser så det ordnar sej i vilket fall som helst........ingenting är omöjligt bara man vill.


Ganska bra väder idag med 15 grader,så det får man inte klaga på.Jag såg när jag och Abbe var ute förut att det är knoppar i vår doftpion,hoppas det blir lika mycket blommor i år som förra året.




Så här såg doftpionen ut den 14 juni förra året........då var den på gång och det blev massor av blommor så småningom.


Med detta säjer jag hej för idag......


NEJ,HÖLL ALLDELES PÅ ATT GLÖMMA.........MIN VÄN MAGGAN FYLLER JU ÅR IDAG......


ETT JÄTTESTORT GRATTIS OCH EN STOR KRAM PÅ FÖDELSEDAGEN!


   

Av ♥ Monica ♥ - 15 maj 2012 21:03

Tredje dagen i rad som jag skriver blogginlägg,men när jag tycker att det är roligt då skriver jag,även om det inte blir så mycket.

Jag städar i skåp och lådor när andan faller på och i eftermiddag har jag  städat ytterligare ett skåp så nu har jag snart gjort färdigt överallt.Det blir en del att slänga och en del ska lämnas till myrorna (frälsningsarmén) som ligger mej varmt om hjätat.Hur som helst så blir det lite mer plats i både skåp och lådor, vilket är bra tycker jag.Man samlar på sej allt möjligt under årens lopp......

Jag har även gjort lite frågor som jag ska ha till en tipspromenad den 25 maj,men vad som ska hända då återkommer jag till.


Jag hade tänkt sätta in ett nytaget foto på Michaela som fyllde 13 år igår,men hade inte laddat ner fotot då så det kommer nu istället.


Klicka på fotot så blir det större.....

 


Avslutar med att önska alla och envar en riktigt .....


GOD NATT!



<3<3<3<33<3<3<<3<3

 

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards