♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under maj 2008

Av ♥ Monica ♥ - 16 maj 2008 22:04

Vad månde bliva av denna 10-åring......hon är i final i "Talang 2008" och jag blir inte förvånad om hon vinner hela tävlingen.

Av ♥ Monica ♥ - 15 maj 2008 22:28

Väldigt vad klockan är mycket.....har haft besök av svåger Jörgen och svägerska Ann ikväll så jag vill bara önska mina bloggvänner och andra läsare

Av ♥ Monica ♥ - 15 maj 2008 12:57

Denna låten minns jag från åttiotalet, men kommer inte ihåg vem som spelat in den då, men jag tycker mycket om den.

Av ♥ Monica ♥ - 14 maj 2008 21:25

Nu har redan tre semesterdagar gått....igår var jag hos mamma några timmar och fikade och pratade bort några timmar. Idag har rörmokaren varit här och bytt ut handfatet i badrummet. Vi ska sätta in en duschkabin och i morgon kväll kommer en svåger och hjälper Göran att montera ihop den. Ska bli bra med duschkabin istället för att stå på golvet med bara ett duschdraperi. Detta är en grej som vi har pratat om att sätta in i flera år så det var på tiden.

Jag satte mej på altan och läste en stund i eftermiddag, men det är inte så varmt och skönt nu som det var förra veckan och i morgon kan det visst komma lite regn.

Nu ska jag kika in till mina kära bloggvänner och se vad dom har skrivit för något idag.


HA DET SÅ GOTT ALLA SOM LÄSER DETTA!

Av ♥ Monica ♥ - 14 maj 2008 09:11

  Vilken land vill du helst besöka

Frankrike    12 %

Tyskland    0 %

Holland    0 %

England    0 %

Spanien    12 %

Amerika    28 %

Inget av dessa    0 %

Trivs bäst i Sverige    48 %

Totalt har 25 personer röstat.


Omröstningen startade 2008-03-31 21:31


StängVisa fler omröstningar


 

Av ♥ Monica ♥ - 13 maj 2008 18:45

Denna texten är så fin tycker jag......lyssna och njut!

Av ♥ Monica ♥ - 12 maj 2008 11:11

Nu är pingsthelgen redan över och det har varit en helt datorfri helg.

På pingstafton var vi vid Stråken hela dagen tillsammans med släktingar och vänner. Vi var nästan 40 personer som var ute på sjön och fiskade, gick tipspromenad, fikade och grillade. Vi hade verkligen tur med vädret som var strålande vackert. Jag lyckades bränna både nacken och armarna i solen, men förhoppningsvis får jag en fin solbränna som det ser ut nu i alla fall.....inget ont som inte har något gott med sej. Vi var hemma vid halv niotiden på kvällen , mycket belåtna med dagen, som för övrigt blev en vinst för Göran i form av tre burkar inlagd makrill eftersom han fick flest fisk av dom som fiskade.


Igår på pingstdagen ringde Thomas när vi satt och åt frukost och undrade om vi ville följa med honom till plantagen för han skulle köpa lite jord och blommor.Och eftersom vi inte hade bestämt något särskilt på förmiddagen så åkte vi med. Han inhandlade 5 säckar jord och 9 tagetes, 1 tobaksblomma och några marguriter till en rund rabatt som han har på framsidan. Han köpte även frö som han skulle så i de rabatterna han har på framsidan utmed huset.Vi var även på Maxi och handlade lite kött och korv  som vi skulle grilla på eftermiddagen. På hemvägen åkte vi över Habo och gick in på Västgöte motell och tog lite fika. Vi var hemma lagom för att svänga upp och hämta mamma.

 Vid femtiden kom Thomas, Rickard och Mia. Då grillade vi och satt på altan och åt. Kvällen ägnade jag åt att titta på tv. Klockan åtta var det ett  program om en tjej som fick stroke när hon bara var 29 år. Hennes pappa gick i skolan här samtidigt som jag och han bodde en liten bit utanför samhället när han växte upp så det var extra intresant att titta på detta och båda föräldrarna och hennes syster medverkade i denna dokumentär. Sen tittade jag på film i fyran så klockan blev midnatt innan jag kom i säng,  men det gjorde inget för jag har semester denna veckan så jag steg inte upp förrän halv nio i morse.

Nu ska jag ta min cykel och åka och titta i trädgården hos Thomas hur det blev när han hade planterat igår och jag tittar väl upp till Rickard lite när jag ändå är där för han börjar inte jobba förrän klockan två idag.


HA EN FIN MÅNDAG ALLA BLOGGLÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 9 maj 2008 15:50

Då har vi strax kommit till det som kallas för den största bröllopshelgen.....pingst. Och det utlovas fint väder. Nu har vi haft högsommarvärme hela denna veckan och till och med liljekonvaljen är utslagen. Detta måste vara väldigt tidigt.

Ikväll ska jag åka till en jobbarkompis som fyllde 40 år för några veckor sen. Det är alltid roligt att träffas utan att man jobbar och även Ulf kommer och det ska bli riktigt roligt att träffa honom.

För en stund sen kom Berndt och Christina och lämnade en försenad födelsedagspresent. Dom var bortresta när jag fyllde och sen har det inte blivit av att dom har kommit förrän nu. Jag fick en grodprins som sitter på en pinne och jag har placerat honom ute i trädgården....han är så söt.

Nu ska jag sätta mej på altanen och läsa färdigt min bok som jag började på i onsdags..........


HA EN FIN KVÄLL ALLA BLOGGVÄNNER!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards