♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under januari 2011

Av ♥ Monica ♥ - 23 januari 2011 17:27

Idag har vi varit ute på en liten tur till sjön ihop med Thomas och Erika.Edward mötte också upp eftersom han skulle ha lite mört till en kompis. Vi tog en liten extra tur på hemvägen över Utvängstorp,där jag kört postbil åtskilliga gånger när jag började köra lantbrevbäring 1982,lite nostalgi med andra ord.När vi kom hem vid tvåtiden skalade jag potatis och lök,mannen i huset hjälpte till att riva potatis och lök.....det färdiga resultatet blev rösti och till det åt vi bacon.Det var ingen avancerad söndagsmiddag, men jag gör aldrig någon skillnad på maten antingen det är söndag eller vardag, vi äter fläskfile´vilken dag som helst i veckan och en söndagsmiddag kan bestå av en enkel räksallad.


Nu är det snart dags att dricka lite kaffe och ta en smörgås ,men innan dess ska jag gå ut en sväng med vårt fyrbenta *barnbarn* som har varit här sen igår eftermiddag.Han var naturligtvis med ute och åkte tidigare idag,Abbe älskar att åka bil så det är inga problem att ha med honom.Hans husse kommer väl snart och hämtar honom,han och Johan har varit i full gång med diverse arbete i Valunda denna helgen när övriga familjen varit på besök hos Nethas syster.


HA EN FIN KVÄLL ALLA GOA VÄNNER.....


 

Av ♥ Monica ♥ - 22 januari 2011 17:41

Efter morgonsysslorna bar det iväg till Jönköping...som vanligt när det är lördag får jag väl säja.Lite småinköp blev det och en god middag på Dragon.Hämtade Abbe på hemvägen,han ska sova här inatt eftersom hans husse har åkt till Valunda.


Kvällen kommer som vanligt att tillbringas vid tv:n, det är ju sista programmet med stjärnorna på slottet och sen ska vi äta lite färska räkor.


Det var allt jag hade att förtälja idag och det var väl egentligen inget av värde, men jag har i alla fall visat att jag lever och frodas, som det så vackert heter.


HA EN FIN KVÄLL ALLA SOM TITTAR IN HÄR OCH LÄSER!

 

Av ♥ Monica ♥ - 21 januari 2011 16:50

Idag har vi haft en solig dag med rimfrost på träden och klarblå himmel, riktigt vackert med andra ord.

Jag dammsög när jag hade kommit från jobbet och i eftermiddag har jag veckohandlat,precis som alla andra fredagar.Vi stannade till vid fiskboden utanför affären och köpte lite färska räkor,laxburgare och smörgåsbakelse.....lite gott att smaska på ikväll när det är lets´dance.Undrar vem som får lämna dansen ikväll? Inte lätt att veta och någon gissning ger jag mej inte på heller.


Avslutar med ett foto.....


  Min fina novemberkaktus som nu är ett minne blott.....


 

Av ♥ Monica ♥ - 19 januari 2011 21:20

Idag kom jag då äntligen iväg till Mia så att hon fick sin födelsedagspresent,nästan precis en månad försent, men så blir det ibland när inte vädrets makter är med.Det var i alla fall en trevlig stund ihop med Mia och jag hoppas att vi ses snart igen.


På förmiddagen fick jag ett telefonsamtal från älste sonen som talade om att hans svågers son blev mördad  i karlskrona i går natt, inga trevliga besked precis.


 

Tänder ett ljus och skänker en tanke till alla släktingar som mist en kär anhörig!


 

Av ♥ Monica ♥ - 18 januari 2011 12:20

Umgås du med dina syskon
Ja, allihop  
  48.4 %
Ja,några av dom  
  12.9 %
Nej  
  19.4 %
Har inga syskon  
  19.4 %

Totalt har 31 personer röstat.
Omröstningen startade 2010-08-21 21:08

 Det var ju ett intressant resultat, men jag trodde faktiskt att det skulle vara fler som umgås med sina syskon.Själv har jag inga syskon så för min del hör jag till dom med 19,4 %

Nu har jag en ny omröstning som jag hoppas att ni vill vara med och säja er mening på.

Av ♥ Monica ♥ - 17 januari 2011 15:35

I morse när jag var ute på min lilla runda med postbilen hörde jag på nyheterna i radio Jönköping att två lastbilsförare hade blivit tagna för rattfylleri på E4 inatt utanför Jönköping.Polisen hade fått tips från ett motell om dessa båda förare.Den ene är anhållen och den andre som inte hade så många promille fick sova ruset av sej på polisstationen.Det är beklämmande att höra sånt här och det är titt som tätt man hör att lastbilsförare åker fast för rattfylla.....tänker dom inte på att dom kan ställa till olyckor i trafiken eller är dom totalt intelligensbefriade?


För att återgå till mer normala händelser så kan jag rapportera att även denna dagen bjuder på töväder med takdropp...härligt.Tyvärr är det så halt på gator och småvägar så det är förenat med fara att bryta både armar och ben när man går ut.Snön sjunker i alla fall ihop mer och mer, men på onsdag ska det visst bli lite kallare igen.


Måndag betyder i vanliga fall några riktigt bra tv-program, men ikväll uteblir dom flesta på grund av handboll  skit också!!


Nu ska jag kika runt hos mina bloggvänner en stund och se vad dom har för sej för roligt!


JAG SÄJER HEJ FÖR IDAG......


 

Av ♥ Monica ♥ - 16 januari 2011 18:43

Idag har vi töväder, det droppar så härligt från taken.Vi har haft +3 grader mest hela dagen.


Rickard ringde och undrade om vi var hemma, han hade varit och handlat och då hade han köpt semlor som han ville bjuda på.Han och Abbe kom hit och vi fikade.


I eftermiddag har vi varit i Valunda. Netha hade gjort både chokladpudding och ris a´la malta som vi blev bjudna på.....det smakade gott efter middagen vi åt på Motell Ålleberg.


Jag har beställt färjan till Gotland och det skulle betalas med en gång eftersom vi bokade det som heter mini,annars hade vi fått lägga till en summa på 98:- och det tyckte vi var onödigt, så nu är allt klart för semestern vecka 30  


HA EN BRA KVÄLL ALLA SOM TITTAR IN HÄR!


 

Av ♥ Monica ♥ - 15 januari 2011 19:38

Nu har det kommit ännu mera snö här, inte roligt alls tycker jag.


Vi har spenderat nästan hela dagen i Jönköping med diverse inköp och ett annat  besök innan vi drog oss hemåt igen.


Nu är det tv:n som gäller resten av kvällen och några besök hos mina bloggvänner blir det inte.


HA EN BRA KVÄLL!


 

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards