♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under januari 2011

Av ♥ Monica ♥ - 5 januari 2011 13:58

Idag fyller mitt älsta barnbarn 21 år......


ETT STORT GRATTIS TILL JOHAN.....

  EN ETT ÅR GAMMAL BILD....


 

Ikväll blir det kalas när Johan har mjölkat kossorna......


Ytterligare någon centimeter snö har vi fått och mer ska det visst bli i morgon, töväder på fredag, men det återstår att se. Nu har jag jobbat färdigt för denna veckan för på fredag har jag kompledigt.


HA EN TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ DENNA DAGEN!


 

Av ♥ Monica ♥ - 4 januari 2011 14:06

Tänk att en spark kan vara så bra att ta sej fram på.....när jag hämtade Abbe idag så gick det väldigt smidigt hem och Abbe som gärna vill springa kunde göra det tack vare sparken eftersom jag sparkade mej fram i samma takt som Abbe sprang.....helt perfekt för oss båda två.


Det har kommit lite snö inatt och även på morgonen, men nu är det uppehållsväder men väldigt skumt ute så man behöver nästan tända lamporna för att se ordentligt inomhus.


Idag ska jag göra i ordning kuvertet med frimärkshäftet till min goda vän som vann gissningstävlingen igår.Skickar det med min kollega på posten i morgon.


Nu är det snart dags att laga lite middag......köttfärssås och färsk pasta blir det idag.


Ikväll ska jag titta på *Höjdpunkterna på allsång på skansen*...det blir trevligt hoppas jag.


 

Av ♥ Monica ♥ - 3 januari 2011 18:06

Nu är klockan sex och gissningstävlingen om hur jag tog mej till tåget i morse är avgjord.....sex svar hade jag fått och ALLA hade svarat rätt.Hur tog jag mej dit då? Joo, jag ÅKTE SPARK, och jädrar i min lilla låda så bra det gick.Det var även smidigt att ha med Abbe hem och använda sparken så allt gick enligt planerna för planerat detta att skaffa spark har jag gjort ett par veckor och på nyårsafton kom sparken hem.....

Vem vann nu då undrar ni säkert...efter lottdragning blev det ANITA SANDSTEDT, en facebookvän och min vän även privat i riktiga livet....GRATTIS  ANITA!

Vinsten kommer på posten  


Vinsten består av ett häfte frimärken.....


TACK TILL ER ANDRA SOM VAR MED OCH GISSADE.....VEM VET, DET KANSKE ÄR ER TUR ATT VINNA EN ANNAN GÅNG!

Av ♥ Monica ♥ - 3 januari 2011 17:31

I morse var det -17 grader, att det aldrig tar slut med denna kylan, jag önskar att det blir lite mildare väder så det är behagligt att gå ut.

Om en halvtimme kommer jag att utse den vinnaren som har gissat rätt på hur jag tog mej till tåget i morse så det blir ett litet blogginlägg till idag.

Denna första måndag på nya året har jag tvättat en 60 graders tvätt, dammat lite på gröna skåpet i badrummet och småpysslat lite innan det var dags att gå ut med Abbe en sväng.

Middagen idag bestod av fläskpannkaka med hemkokt lingonsylt.....smidigt och gott.

Vi hörs igen om en liten stund  hej så länge!


 

Av ♥ Monica ♥ - 2 januari 2011 19:09

Årets första söndag är snart tillända och i morgon bär det iväg till jobbet. Gissa hur jag ska ta mej ner till tåget i morgon bitti.....den som gissar rätt får ett litet pris och om flera gissar rätt blir det lottdragning.....gissa på nu då, ni har till i morgon kväll klockan 18:00 på er.


I eftermiddag har jag varit hos mamma en sväng, hon skulle kommit hit men tyckte att hon var lite trött så hon sov middag en stund istället...hon sov när jag kom dit, men vaknade ganska omgående och då var hon utvilad och vi drack kaffe och pratade en stund innan vi förflyttade oss in till tv:n och tittade på aktuellt.

Nu har jag varit hemma en stund och grejat lite inför morgondagen.


ÖNSKAR ALLA EN FIN AVSLUTNING PÅ DENNA DAGEN   

Av ♥ Monica ♥ - 1 januari 2011 13:24

Börjar årets första blogginlägg med att önska alla mina vänner en riktigt god fortsättning på det nya året.....


Klockan blev mycket innan jag kom i säng inatt eftersom jag skjutsade hem mamma när vi hade skålat in det nya året med cider.Trots sin höga ålder(hon blir 90 år i nästa månad) så var hon med hela kvällen.


Idag blir det en slappardag och just nu håller mannen i huset på att skala potatis, han vill gärna hjälpa till i köket.

Vädret är fint med sol och blå himmel, det blåser lite snålt så det är inte skönt att vara ute.Vi har lille Abbe här sen igår och han blir här även denna dagen och natten eftersom hans husse firar nyår med släkt och vänner.


Ikväll väljer jag att se på *Stjärnorna på slottet* istället för *Fångarna på fortet* som börjar samma tid, lite synd för jag vill se båda programmen egentligen, men kan kanske se fångarna i repris i stället.


HA EN RIKTIGT MYSIG NYÅRSDAG!


 

Ta gärna en bukett med dej innan du går härifrån.....

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards