♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juni 2008

Av ♥ Monica ♥ - 24 juni 2008 11:43

I min omröstning där frågan var vem som sjunger bäst av nedanstående herrar fick OLLE JÖNSSON i LASSE STEFANZ 60 % av rösterna. GÖRAN LINDBERG i MATZ BLADHS 30%  och TORLEIF i TORLEIFS fick 10 %.


Nu finns det en ny fråga.

Rösta gärna!

Av ♥ Monica ♥ - 23 juni 2008 21:17

Det har regnat och blåst så gott som hela dagen. Morgonen bjöd på soligt och riktigt skönt väder. Men ganska snart kom det mörka moln på himlen och regnet började strila ner så sakta. jag hade ändå tur när jag kom hem från jobbet för då regnade det inte när jag skulle cykla hem från Tallåsen. Jag trampade på rätt så bra för att hinna hem tills nästa skur kom och jag hann precis hem innan det började regna igen...tur ska man ha ibland.

Jag har tvättat lite och hängt upp på altanen och där hänger det och fläktar i kläderna för det blåser ganska bra.

Jag har tittat på "Sommartorpet" och "packat och klart" på tv:n ikväll och nu ska jag snart göra mej klar för sänggåendet.



GOD NATT! 

Av ♥ Monica ♥ - 22 juni 2008 20:59

Nu har regnet kommit igång här minsann.Visserligen behöver vi allt regn vi kan få just nu, men jag tycker att det kan regna på nätterna och vara solsken på dagarna.

Denna söndagen började vi med en tur till JKPG för Görans tofflor började bli utslitna och då ville han köpa nya. När vi ändå var på A6 så åt vi middag innan vi åkte hem. Nää, nu ljög jag visst....vi var ju på Media Markt där jag köpte fotopapper och Göran köpte två dvd-filmer om jakt. När vi var på hemväg började det regna och det var inte bara en skur som det har varit de senaste dagarna utan det har regnat mest hela eftermiddagen och kvällen.

När jag skjutsade hem mamma ikväll så kom jag äntligen ihåg att jag skulle ta några kvistar av hennes väldoftande jasmine med mej hem så nu doftar det härligt här hemma. Dom står väl sej ett par dagar åtminstone innan dom vissnar.Stjälkarna är ju så hårda, men jag satte dom i hett vatten.Jag fick lära mej av en florist att ju hårdare stjälk det är på en blomma desto varmare vatten ska dom stå i när man sätter dom i en vas.


HA EN GOD NATT ALLA MINA BLOGGVÄNNER OCH ÖVRIGA LÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 21 juni 2008 21:17

Nu är det snart slut på midsommaren för detta året.

 Gårdagen var ganska bra vädermässigt på förmiddagen och vi kunde faktiskt sitta på altanen och äta. Halv tre begav vi oss alla till Gravsjö och midsommarfesten där. Thomas, Rickard och Mia åkte i Rickards bil och jag ,mamma och Göran åkte i vår bil, men det dröjde inte länge förrän himlen öppnade sej och regnet öste ner, och inte nog med det, det blåste som sjutton också. Vi åkte hem efter att vi varit där ungefär en timme så vi drack inte ens kaffe där, så när vi kom hem tog vi lite kaffe med dopp.

Klockan sex kom en svägerska och svåger som vi bjudit hit och även mamma, Thomas, Rickard och Mia var med på kvällen. Vi åt grillad lax,kotletter, korv, pommes frites,sallad och två olika såser, men vi fick sitta inne och äta för det var ganska kyligt ute. Vi hade väldigt trevligt, och efter mycket prat och skratt..... och fika, åkte våra gäster hem och vi gick ganska snart och la oss efter en trevlig midsommarafton.


Idag åkte jag och Göran till Falla på förmiddagen och städade husvagnen som har varit fågelhem i vår och en bit in på sommaren så nu är det fint och iordning där tills jaktsäsongen börjar.Vi har även varit i Valunda en sväng med det Netha hade beställt från oriflame. Thomas, Rickard och Mia var där och dom skulle grilla. Det är tradition att Thomas åker dit på midsommardagen och nu är även lillebror med tjej med i år.Kul när syskonen umgås och har trevligt.

Jag har suttit en stund och lyssnat på min nya bok "Värmebölja" av Viveka Lärn. Det är elva cd-skivor och jag har lyssnat på den första och som vanligt är det mysigt att lyssna på författaren när hon läser. Detta är ju ytterligare en bok som handlar om Saltön.

Nu är det snart dags att krypa i säng......


GOD NATT!

Av ♥ Monica ♥ - 20 juni 2008 10:03

Nu har jag allt färdigt för midsommarfirandet.


HA EN TREVLIG MIDSOMMARAFTON!

Av ♥ Monica ♥ - 19 juni 2008 19:01

Jag önskar alla mina bloggvänner och läsare en

RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR!

Av ♥ Monica ♥ - 18 juni 2008 21:04

Just nu pågår matchen mellan Sverige - Ryssland ,men jag får se om jag tittar lite senare.


Vädret har varit riktigt skapligt idag med sol och ganska varmt och regn har det varit sparsamt med denna veckan här så man får vattna blommorna så dom inte torkar bort. Det är så fint ute nu med alla blommor och denna grönska.


Jaha....nu gjorde Ryssland mål och min gubbe säjer att Sverige spelar inte speciellt bra så han är inte förvånad, han tror att Sverige åker ur idag.....återstår att se om han får rätt.


För en stund sen var Thomas och Rickard här, dom hade varit i stan och handlat lite och sen skulle dom åka och kolla gräset vid en stuga som ett tyskt par har. Thomas klipper gräset och ser till stugan när dom inte är här.


Nu är det snart dags att dra tretusenkronorsfilten över huvudet och sova för jag ska upp halv sex i morgon. Jag ska åka med Thomas till jobbet för det tåget jag brukar åka med på morgonen har tagit "semester" till den 18 augusti.


VI HÖRS GOTT FOLK!

Av ♥ Monica ♥ - 17 juni 2008 19:43

Om tre dagar är det midsommarafton......en ganska trevlig helg , bara vi slipper regnet. Jag håller på med lite dammning när lusten faller på, men nu har vi druckit vårt kvällskaffe och inspirationen är borta när det gäller städning, får fortsätta i morgon.

Solen lyser och det har inget regn kommit här idag och det var bra eftersom jag åkte direkt till frissan efter jobbet så nu är jag riktigt snygg i håret.Som vanligt både klippte och färgade jag det.


Halv nio ska jag titta på ett program i tvåan med Ingela Agard och det tror jag kan bli intressant.


Jag önskar alla läsare en riktigt trevlig kväll!

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards