♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under juni 2008

Av ♥ Monica ♥ - 8 juni 2008 21:02

Idag följde vi med sonen till "lilla staden" på förmiddagen, vi besökte bland annat Falbygdens ost och inhandlade oss lite goda ostar av olika styrka och smak. Jag kollade naturligtvis in i deras presentavdelning och där hittade jag en fin grodprinsessa för 29:- och ett dansande par runt en midsommarstång och med svenska flaggan och den blir fin att ställa fram på bordet när vi ska äta sill och färsk potatis på midsommarafton. Vi åkte  på småvägar  hem och det var så mysigt att komma ut på landsbygden och se alla fina rödmålade hus med vita knutar. När vi kom hem lagade jag lite mat och även Thomas fick mat som tack för en trevlig åktur.

Vi har haft besök av våra bästa vänner i eftermiddag och även mamma har ju som vanligt varit här. Eftermiddagen har varit väldigt blåsig och lite kyligare har det också varit så vi kunde faktiskt sitta i solen en liten stund utan att bli kokta.

Vi har varit en sväng på kyrkogården ikväll och kollat om vi behövde vattna på blommorna. Vi hävde på en liten skvätt vatten, men dom har börjat att vattna gräset och då blir även gravarna vattnade.


DAX ATT AVRUNDA DENNA SÖNDAGEN!

Av ♥ Monica ♥ - 7 juni 2008 19:40

Idag har vi haft besök av älste sonen med fru och 4 av 6 barn. De båda älsta var inte med. Även Thomas var här. Vi åt en god middag i skuggan i vår trädgård med efterföljande prat och de båda näst yngsta barnbarnen roade sej med att bära vatten från en stor plastback som vi fyllde med vatten ett antal gånger. Dom tog sej även ett bad emellanåt också.Tänk att vatten kan roa små barn i flera timmar. Nu har alla gäster åkt hem och jag har plockat in tvätt och gjort i ordning.....Göran tittar på tv, fotbolls-EM har ju börjat idag. Jag ska nog gå ut och sätta mej en stund och läsa lite tror jag för det är 30 grader i rummet här vid datorn så jag behöver svalka av mej lite för det är ju i alla fall skönare luft ute än inne på kvällen.

HA EN FORTSATT FIN LÖRDAGSKVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 6 juni 2008 21:47

Då har vi firat Sveriges nationaldag......vi har även firat vår lille kattpojke Fritte som fyller 16 år idag

Av ♥ Monica ♥ - 6 juni 2008 18:34

Nu är det klart vem som vann eau de toiletten i min tävling.


Min grannfru fick äran att dra vinnaren

Vem blev det........

Ja......det blev....

Nina......GRATTIS!


Om ni vill se alla som svarade kan ni gå in på "vinn en fire" från den 29 maj.


Av ♥ Monica ♥ - 5 juni 2008 13:08

Idag har jag fotograferat några blommor som börjar slå ut i gavellandet...




Denna doftpionen har 21 knoppar och börjar slå ut nu



 

Vallmon är så här fin och det blir ganska många blommor även på den



Syrenen i full blom ute på gräsmattan



I morgon kommer jag att offentliggöra vem som har vunnit eau de toiletten i min tävling som avslutas idag. Då publicerar jag även svaren som ni har skrivit.


Ikväll ska vi till Apelskift till Görans syster och hennes man så jag får önska alla bloggare och läsare......

EN RIKTIGT TREVLIG EFTERMIDDAG OCH KVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 4 juni 2008 17:28

Lika soligt och fint idag...lagom varmt, man börjar väl vänja sej vid denna värmen som råder just nu. Tog en extra tur på min gamla cykel när jag kom hem från jobbet. jag cyklade ner till byn och la ett grattiskort i postlådan till Mias bror som fyller 30 år i morgon.Annars har jag väl mest njutit av vädret och suttit ute och läst.....lagat middag förstås. Idag blev det ugnstekt falukorv med tomater, rödlök, kokt potatis och senapssås. Jag har även dammat mitt toalettbord för nu var det verkligen dammigt där, men nu är det så fint igen bland alla läppstift, nagellack, dagkrämer, ögonskuggor......och allt det andra som finns där.


I morgon är sista dagen i min tävling och det är just nu 14 stycken som har svarat rätt......spännande att se vem som vinner!




Sätter in en bild på katten "Nisse" när han sover sin skönhetssömn!

Han är hemmahörande hos min älste son med familj utanför Åsarp. 


Av ♥ Monica ♥ - 3 juni 2008 18:35

Fortfarande soligt och nästan lika varmt som igår, men det har faktiskt gått att sitta i solen eftersom det har blåst.

På förmiddagen var jag och gjorde den årliga kontrollbesiktningen av vår bil, men den blev inte godkänd eftersom en spindelled glappade så det blir till att ombesiktiga inom en månad.

Nu ska jag titta lite på tv och om några timmar är det sängen som gäller.


HA EN TREVLIG KVÄLL!

Av ♥ Monica ♥ - 2 juni 2008 21:28

Idag tog jag shortsen på mej när jag skulle till jobbet. Vi har ju uniformer i mitt jobb och flera av mina jobbarkompisar har haft shorts i säkert en månad, men jag måste ha värme innan jag visar benen....som för övrigt är ganska så vita, men vad gör det.

Tog en extra cykeltur när jag hade varit hemma och bytt om för jag hade ett par oriflamekataloger som skulle till ett par kunder. Men först laddade jag tvättmaskinen och idag blev det två omgångar med tvätt. Torkväder till tusen är det ju så allt är nertaget och det som inte ska strykas ligger på sina platser i lådor och på galgar.Strykningen får vänta lite eftersom det är så varmt just nu.

För tredje dagen i rad intogs middagen sittandes vid trädgårdsbordet i den sköna skuggan......

Jag har tittat på tv en stund ikväll och nu ska jag kolla mina vänners bloggar.


SO LONG!


Nu är det verkligen glassväder...

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards