♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under maj 2011

Av ♥ Monica ♥ - 23 maj 2011 14:24


Idag blåser det friska vindar,men det är ganska skönt väder ändå.Visserligen har jag min fleecejacka på mej utomhus och den är ju varm och skön,man får klä sej efter vädret..........

Idag ägnar jag mej mest åt att skriva order till oriflame,det är återigen dags att beställa lite varor därifrån ikväll.Annars är det inte så mycket som händer idag....joo,S-G kommer ikväll  och tar bort asfalten från vår garageinfart som har fått en massa upphöjningar efter vintern så nu ska vi ha grus där istället.Det blir säkert bra när det blir färdigt.


HA NU EN FIN FORTSÄTTNING PÅ DENNA DAGEN.......  

Av ♥ Monica ♥ - 22 maj 2011 10:12


Nu har jag förrättat dragning som det så fint heter.Min fråga var ju vad SKETBACKAKÅL är för något och som de flesta har svarat så är det BRÄNNÄSSLOR.Förklaringen till namnet är att förr i tiden när det var utedass så växte det som regel brännässlor bakom dasset...kanske att det är ett västgötskt namn,jag vet inte, men det kan vara så.

Jag tackar för alla svar jag har fått och den som hade turen att vinna är EVA SUNDSTRÖM........hon och jag bodde grannar när vi växte upp,bara rakt över gatan så närmare kunde vi inte bo.Nu bor Eva långt uppe i norra Sverige så vi ses väldigt sällan numera.


GRATTIS EVA!

Jag hör av mej till din mejladress.....


*********************************

Idag är det riktigt skönt ute så det blir till att gå ut och njuta......


HA EN SKÖN SÖNDAG ALLA BLOGGARE OCH ÖVRIGA LÄSARE!


Av ♥ Monica ♥ - 21 maj 2011 14:50


Kvällen igår blev lyckad,trots att det inte var så varmt ute,men vi satt på Camillas inglasade altan så vi frös absolut inte.Vi började med att gå en tipspromenad som vår kära Yvonne hade knåpat ihop.Väldigt svåra frågor så det blev inte många rätt för min del,men jag kom ju inte sist i alla fall*blinkar åt Hasse*. Jag fotograferade lite mellan varven och så här blev resultatet som kommer nedan:


Nu har några kommit i mål med sina tipslappar.......


Cissi och Elisabeth visar upp glada miner........


Undrar just vad Camilla har upptäckt i taket jag ser i alla fall ut att ha väldigt roligt


När klockan var strax efter tio tackade de flesta för en trevlig kväll och begav sej hemåt,även jag styrde volvon mot Sandhem där jag blev hjärtligt mottagen av.........


Abbe som blev väldigt glad när jag steg in genom dörren.Han har sovit hos oss inatt eftersom hans husse var på Sägnernas hus och dansade*ler* till Lasse Stefanz.


*****************************************

Idag har vi varit i Jönköping en sväng (ett fasligt rännande) och gjort åt lite pengar på både saker och en god middag.Det gäller att passa på när man har gott om pengar för när det är dags att gå i pension blir det nog lite mindre slantar att röra sej med.


I MORGON BLIR DET DRAGNING PÅ TÄVLINGEN....DE FLESTA HAR  SVARAT RÄTT,MEN DET ÄR INTE ALLA KAN JAG AVSLÖJA ...........


TILLS DESS ÖNSKAR JAG ER EN RIKTIGT TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL !


         

Av ♥ Monica ♥ - 20 maj 2011 15:02


Idag är vår herre med oss när det gäller vädret,jag ska ju iväg ikväll och grilla ihop med mina jobbarkompisar........jag har tjuvstartat med grillmat eftersom vi just har ätit grillkorv med bröd på altan.Men för att återgå till kvällens begivenheter så ska det bli roligt att träffa jobbarkompisarna,men vi ska inte vara vid posten som vi brukar när det bjuds till grillfest, utan det blir hos Camilla.Kan ju vara trevligt att vara hemma hos någon och då särskilt för dom andra som jobbar varje dag....en annan är ju som bekant ledig i stort sett hela sommaren.


Nu önskar jag alla mina bloggvänner/facebookvänner en riktigt trevlig fortsättning på denna fredagen!


Påminnelse om min tävling som slutar på söndag.......svara om du inte har gjort det än.


KRAMIS PÅ ER!

Av ♥ Monica ♥ - 19 maj 2011 17:53


Idag har det inte varit några utflykter eller något annat roligt,rätt och slätt en helt vanlig dag.Jag har tvättat och hängt ut på torkvindan,bra torkväder idag eftersom det blåser.Jag visste inte om jag skulle våga hänga ut tvätten ifall det skulle komma regn,men det har varit regnfritt hela dagen och solen har lyst också.

Om en timme ska jag parkera mej vid tv:n och där ska jag sitta till klockan nio med undantag för kaffekokning när nyheterna är slut vid tjugo över sju,sen är det dags för veckans sista bröllop halv åtta,jag gissar att brudparet från Skövde vinner resan till Karibien trots att vi inte har sett dagens brudpar än,så jag kan ha fel förstås.Dom som gifte sej i måndagens program vinner säkerligen inte eftersom de tre tjejerna fick sitta i ett annat rum och äta middagen på Tokeryds herrgård,helt sanslöst att inte få sitta med dom andra gästerna.


hej för idag.......hörs i morgon igen!


****************************

Av ♥ Monica ♥ - 18 maj 2011 18:37


Idag har jag varit i Falköping hos Mickes svärmor.Sonhustrun är ju pers.assistent hos henne så vi passar på att träffas så här ibland.Jimmy och Netha mötte upp mej vid resecentrum och Jimmy satt vid ratten eftersom han övningskör nu,så nu har jag åkt bil med mitt näst älsta barnbarn och han kör riktigt bra.Jag hade med mej en bok till Barbro och den blev hon glad för,en deckare var det och det gillar hon att läsa.Vi traskade ut på stan och handlade lite på bland annat KappAhl.......ett par byxor och en t-shirt blev det denna gången,men nu får det nog vara slut på handlandet av kläder för det behövs snart en garderob till,men det är roligt att ha en del att byta med.Nu tror jag bestämt att jag har 20 par långbyxor i olika modeller och färger att välja på i sommar.Det var uppehållsväder hela tiden när vi var ute,men när jag väntade på tåget då började det att regna,men som tur var så regnade det inte här när jag kom hem.Nu däremot ser jag att regnet strilar ner utanför fönstret.


Nu är det strax dags för mej att sätta mej vid tv:n och där blir jag till klockan nio,sen blir det till att hälsa på hos mina bloggvänner och se vad ni har haft för er idag.


Hej så länge...vi hörs go vänner  

Av ♥ Monica ♥ - 17 maj 2011 13:15


Idag firar vårt grannland Norge sin nationaldag och det brukar vara pompa och ståt efter vad man kan förstå,mycket mer firande där än här i Sverige den 6 juni,även om det är en röd dag. För min del har jag aldrig deltagit i firandet nere i centralorten,men jag vet att det brukar vara lite festligheter.


Jag pratade med Yvonne tidigare idag angående grillkvällen på fredag med jobbarkompisarna,hon blev väldigt glad när jag sa att jag kommer,tror bestämt att jag är lite saknad på jobbet. Jag är ju inne på min tredje semestervecka nu och det är härligt att vara ledig och ligga och lyssna på radio Skaraborg innan jag stiger upp ur bingen så där vid 8-halv 9.Dagarna går fort,precis som dom brukar göra,även när jag stiger upp kvart i sex.

Vädret kunde vara bättre,men man får ta det som det är,ingen idé att gnälla.


Jag sätter in ett nytaget foto på Michaela där hon står med tårtan som vi åt på hennes 12-årskalas i lördags.......jag tror det uppskattas av en del bloggvänner att få se henne som hon ser ut nu


Tårtan var inte hemgjord,men väldigt god ändå


Detta var allt för idag.......

hej då och på återhörande i morgon igen....... 

Av ♥ Monica ♥ - 16 maj 2011 17:34


Idag har jag pratat med min bloggvän Margaretha i telefon.......mycket trevligt!Dagen till ära fyller hon 75 år.......


Grattis Maggan på din dag.....du får en bukett liljekonvaljer att sätta på ditt bord


*************************************


Växlande väder...sol och regn om vartannat mest hela dagen,ingen värme heller precis,ungefär runt 10-12 grader,inget att skryta med precis.

snart är det dags att parkera sej vid tv:n och titta på några bra program och även dricka kvällskaffe.


TÄVLINGEN SOM BÖRJADE I TORSDAGS HÅLLER PÅ TILL SÖNDAG......ta tillfället i akt och var med om att vinna en liten lyckoängel!


Hej så länge! 

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Skapa flashcards