♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under mars 2008

Av ♥ Monica ♥ - 17 mars 2008 21:21

Idag har det snöat hela dagen och jag som aldrig har bilen i vanliga fall skulle ha den idag eftersom jag skulle med min mamma till vårdcentralen i eftermiddag.Det var ingen höjdare att köra till jobbet på morgonen, däremot när jag åkte hem vid halv tio då var det ingen snö på vägen och jag blev glad och nöjd. Men säj den glädje som varar....när jag varit hemma en stund så öppnade himlen sej och snön dalade så fint ner och höll sen på med det tills nu ikväll. Resan med mamma gick bra, men det gick inte fort när jag körde och de andra bilisterna var försiktiga också som gott var. Mamma var med hemma och drack kaffe och åt smörgås innan jag skjutsade hem henne.

Jag har beställt varor från oriflame nu ikväll och jag har sålt för över 1500:- denna gången så jag är nöjd.

Nu ska jag läsa lite bloggar som mina vänner härinne skriver, men jag bloggar vidare här i morgon.

HA DET BRA ALLA BLOGGLÄSARE !

Av ♥ Monica ♥ - 16 mars 2008 20:49

Det blev ju som väl alla vet Charlotte Perelli som vann i globen igår kväll och för min del hade det ingen betydelse vem som vann för jag hade ingen favorit detta året.


Denna söndagen är snart tillända och en ny vecka börjar.....närmare bestämt påskveckan då man ska städa och pynta med diverse påskprydnader. Göran har satt fjädrar i det trädet som han fick av sina syskon med respektive när han fyllde 50 år och det blev riktigt fint. En kvart efter att han gjort detta var det två grannar till som var ute i sina trädgårdar och pyntade med fjädrar.....det smittar alltid av sej och Göran sa att om han går ut och sätter igång gräsklipparen så blir det fler som tar efter inom en halvtimme....så fungerar det på vår gata. Inget ont sagt om våra grannar för dom är jättetrevliga och bra på alla sätt, vi kan inte ha bättre grannar brukar vi alltid säja.

Som vanligt tog vi en tur på förmiddagen med bilen och idag styrde vi kosan till Falköping och besökte överskottsbolaget och inhandlade en hel hop med godisägg till barnbarnen som dom ska få till påsk. Jag köpte även ett godisägg till min mamma som hon fick i eftermiddag när hon var här och hon blev så glad för sitt ägg och det visste jag så det var därför jag köpte det.

Nu har "husbonden" gått till sängs och jag ska snart göra detsamma för jag ska lyssna på en bok hade jag tänkt, men det blir väl som det brukar att jag somnar innan skivan är slut, men jag gör ett försök.


En särskild hälsning till Olof naturligtvis och jag hoppas att din helg har varit lika bra som min.


GOD NATT ALLA BLOGGLÄSARE!

Av ♥ Monica ♥ - 15 mars 2008 22:19

En händelserik lördag är snart tillända. Efter frukost och diverse morgonbestyr åkte vi till Plantagen och köpte lite blommor bestående av penseér, påskliljor i kruka och lite andra prylar. Kikade in på Jula också, men utan att köpa något. Däremot slank vi in på matstället intill Jula och åt lite. Besökte Erikshjälpens secondhandbutik som ligger strax intill och där inhandlade vi bland annat två fina vaser till sonen för 35:- styck.


I eftermiddag har vi varit på kalas i Falköping......smörgåstårta, dricka.....kaffe och tårta blev vi bjudna på och vi hade mycket trevligt ihop med släktingar på Görans sida.Kom hem ganska lagom till jippot i globen.....och slutet på ishockeyn. Tur vi har två tv apparater, så vi tittade i varsitt rum ikväll så det blev inget "mys" denna lördagskväll*LER*.


Slutligen tror jag att mysteriet med "Mullsjöfan" är löst!

Hej Olof....hoppas din lördagskväll har varit trevlig!

Och .....klart att du ska fortsätta att läsa min blogg.

Av ♥ Monica ♥ - 14 mars 2008 21:32

Återigen är det fredag....veckans bästa dag tycker jag. Dammsög och torkade golven när jag kom från jobbet och sen skrev jag inköpslistan för nästa veckas matsedel. Åkte till Mullsjö och handlade som vi brukar göra på fredagseftermiddagen och sen blev det lite middag när vi kom hem.


Ikväll har jag som vanligt sett på lets´dance och nu väntar jag på utröstningen. Vågar man sej på en gissning tro.....? Nää, jag avstår nog det, men jag hoppas ju att Karl-Petter dansar vidare även nästa fredag.


Käre "mullsjöfan"....tyvärr har vi inte listat ut vem du är, men det lutar

ändå  åt en viss person, men Göran tror inte att det stämmer på grund av kepsen....hur han nu kan veta det.Nu frågar jag......är ditt namn 4 bokstäver? Spänningen stiger ..........

Av ♥ Monica ♥ - 14 mars 2008 18:49

Velig och villig
Då en avläsare ringde på hyreslägenheten öppnades dörren av en ung dam, som endast var iförd ett tunt nattlinne. Mannen hade svårt att slita blicken från den läckra uppenbarelsen, men han harklade sig och sa:
- God morgon, min sköna, jag är från elverket och kommer för att läsa av er mätarställning.
- Hur kan jag vara säker på det? Frågade damen. Hur kan jag veta att ni inte är en våldtäktsman, som tänker utnyttja en ensam försvarslös hustru, som måste vara alldeles ensam ända tills mannen kommer från jobbet efter klockan fem?

Av ♥ Monica ♥ - 13 mars 2008 20:26

Ikväll har jag varit på hembygdsföreningens årsmöte och det var trevligt som det brukar vara. I år var det Mikael på Lyckåsvägen som var där och visade bilder och pratade om ett gammalt hus som han har monterat ner och monterat upp igen hemma hos sej och det ska han ha som garage till sina veteranbilar. För musikunderhållning svarade Lennart Torstensson och en kompis till honom....klämmig dragspelsmusik. Lennart och jag var klasskamrater och det blir inte ofta vi ses för han bor sen många år i Floby så det var riktigt roligt att prata med honom. Vi hade klassträff 1995 så det är ju några år sen och jag kan inte påminna mej om vi har setts sen dess.

Nu ska jag se på Per Morberg när han lagar mat och efter det blir det en stund över till efterlyst i 5:an.


Önskar en liten ledtråd från" mullsjöfan" också denna kväll..... samtidigt tackar jag för att du tycker om min blogg *sträcker på mej*






Av ♥ Monica ♥ - 12 mars 2008 21:23

Då har vi lillelördag idag och vips är riktiga lördagen här.


Idag har jag åter varit hos tandhygienisten och tagit bort tandsten i underkäken så nu är jag klar hos henne.

Annars har jag i stort sett bara lagat middag och strukit lite tvätt sen jag kom hem och ikväll har jag tittat på kockduellen och rent hus på tv. Nu lyssnar jag på skön musik på DBD, men det drar snart ihop sej till sängdags.


Min käre Mullsjöfan.....mannen i huset har huvudbry med vem du är.



Av ♥ Monica ♥ - 12 mars 2008 14:54

Hoppas att detta faller er bloggläsare i smaken

Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards