♥  Välkommen till gökboet ♥

Alla inlägg under februari 2009

Av ♥ Monica ♥ - 21 februari 2009 11:32


Idag har jag fått ytterligare en bloggvän, jättekul att komma in och läsa på kommentarerna och se att ett nytt namn finns med som har gjort en liten kommentar.Jag kilade in till hennes blogg och tyckte om det jag läste där och fick se att hon hade länkat till mej så jag länkade naturligtvis tillbaka till hennes blogg också.


Vintern har fortfarande sitt grepp om oss här.....minus 7 grader i morse när äkta hälften, Thomas och Rickard begav sej till Falla på rävjakt.

Idag ska jag göra en pastasallad  och bjuda mina jägare på när dom kommer hem från skogen.



Gårdagens lets dance blev sista gången för George Scott....då blev det hans tur att lämna tävlingen.


Ikväll är det från Leksand deltävling nummer 3 till melodifestivalen äger rum , hoppas att Molly Sandén har fått en bra låt så att hon går direkt till Globen för den tjejen har verkligen en jättefin sångröst.


Jag kan avslöja redan nu att nästa vecka blir det temavecka här på min blogg igen, men vad det blir avslöjar jag på måndag!


Nu ska jag kika in till min vän Cina för  jag har en utmaning att hämta på hennes blogg läste jag nyss här i en kommentar......spännande värre!


HA EN FORTSATT BRA LÖRDAG!







Av ♥ Monica ♥ - 20 februari 2009 16:40


Jaha, då är det fredag igen.....tusan vad tiden går.Jag har inte så mycket att skriva om idag så ni får hålla till godo med lite underhållning.

Av ♥ Monica ♥ - 19 februari 2009 13:43


Jag lovade resenärskan att skriva receptet på raggmunkarna......


Raggmunk    4 pers.


8 potatisar

1 ägg

2 dl vetemjöl

5 dl mjölk

1 1/2 tsk salt


Vispa samman ägg, mjöl,mjölk och salt.Riv potatisen

och blanda i smeten.

Stekt fläsk och lingon är gott till!




Snart är allt uppätet......


Grått och trist väder som vanligt, men jag sitter och har det mysigt med tända ljus. Gubben är på ett möte med jobbcoatchen några timmar så det blir lite senare middag idag.

Ikväll blir det som vanligt tv...kaffe och smörgås intar vi samtidigt som vi tittar på *halv åtta hos mej*.......sen är det avsnitt nummer två från dokumentären om Knutby klockan nio och det ska jag titta på.

Nu avslutar jag dagens blogg...men vi hörs i morgon igen!

Av ♥ Monica ♥ - 18 februari 2009 13:38



Jag sitter och funderar på reklaminslagen som är på tv:n och önskar att man slapp åtminstone en del för det är ju så dumt så det liknar inte kattskit en gång. För tillfället är det denna reklamen där det sitter en dam och pratar om att hon inte gärna umgicks med folk förut för hon var rädd att någon skulle märka att hon inte hade sina egna tänder......då frågar jag mej.....VEMS tänder hade hon då tro? En otroligt dum formulering är det i alla fall.

**************************************************
*************************

Igår kväll gjorde jag något som jag har bestämt att jag inte skulle göra.....jag blev medlem på FACEBOOK genom gratis shop.se. Nu får jag nog snart sätta stopp för alla medlemskap jag har här genom datorn, tror jag ska avsluta en blogg som jag har haft någon månad på gratis shop....jag skriver aldrig där ändå, men blir inspirerad när man får lite extra poäng på gratis shop att handla för.

**************************************************
******************'

Just nu står min äkta hälft i köket och steker fläsk och gräddar raggmunk så idag behöver jag inte bry mej om köket överhuvud taget utan jag får sitta här vid min kära dator hur länge jag behagar.Vill poängtera att det är hemlagad raggmunk som gubben har fått recept på av sin kära syster i Apelskift.Det börjar dofta riktigt gott nu....mmmm!



Snart sticker dom upp ur jorden igen.....våra vackra krokus


VI HÖRS I MORGON IGEN!

Av ♥ Monica ♥ - 17 februari 2009 12:59


Jag är nyss hemkommen från frissan och är så nöjd...som vanligt. Jag färgade ju mitt hår i mörkt rött förra gången, men nu blev det den vanliga färgen igen åt det lila hållet och det trivs jag så bra med.Jag åkte med gubben ner för han skulle åka till sin syster i Apelskift en sväng. Dom skulle gå ut på promenad med hundarna. Nu fick jag en skön och välbehövlig promenad hem och nu ska jag sitta vid datorn en stund innan det är dags att laga middag. idag blir det mexikansk tacogratäng.


Den som är sugen på en kopp kaffe kan ta en kopp.....semla till också om det smakar!



!


Av ♥ Monica ♥ - 16 februari 2009 15:06



Idag fyller min mamma 88 år. Vi firade hennes dag i går eftersom det är lite svårt att samla hela familjen en vardag när de flesta jobbar.


Ja må hon leva uti hundrade år *sjunger*........

Av ♥ Monica ♥ - 15 februari 2009 19:12



.......till melodifestivalen blev precis som jag trodde och önskade.Dom som inte gick vidare var dom som jag tyckte var sämst, även om det var bättre låtar denna veckan än förra lördagen. Då fanns det inte någon låt som jag tyckte var speciellt bra. Hårdrockarna och Måns Selmerlöw var bäst tyckte jag, även om dom andra som gick till andra chansen var bra också, sen måste jag erkänna att jag är ingen stor beundrare av Amy Diamond. Visst är hon söt att titta på, men hennes sångröst är inget att skryta med precis. Nästa lördag är ju Molly Sandén med, hon kan verkligen sjunga den tjejen.


Idag har vi varit hos mamma och firat hennes födelsedag som är i morgon.Hela familjen utom de tre stora Valundabarnen var samlade.Det blir inte så ofta som vi träffas allihop, det är vid jul, påsk och födelsedagar som regel.

Nu ska jag hälsa på hos mina goa bloggvänner och se vad ni har haft för er idag!


VI HÖRS I MORGON!

Av ♥ Monica ♥ - 14 februari 2009 16:06


Idag är det ju alla hjärtans dag, men vi firar inte det i vår familj. Jag har fått två hälsningar från bloggvänner och det tackar jag naturligtvis för.


Tack cina för detta fina hjärtat!


Jag tackar även lillis för hennes fina hjärtehälsning!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Idag har vi toppenfint väder, frampå förmiddagen kom solen fram från en blå himmel. Vi har varit i Falköping en sväng och handlat lite godis till de tre minsta barnbarnen för vi fick för oss att hälsa på dom idag. På väg till Valunda stannade vi till i Kinnarp där Göran köpte ett par nya fingervantar och en ny badrock. Väl framkomna till Valunda fick vi fika med jättegoda bullar som Netha hade bakat....hon jobbade så henne träffade vi inte, men Micke och de tre minsta var ju hemma och efter en stund kom Johan och Rickard hem också, ja Rickard bor ju inte där, men håller till där på helgerna. Dom hade varit i Skövde på biltema en sväng och handlat lite.Jimmy och Michaela var hos kusiner i Gudhem.

När vi kom hem åt vi lite och när vi höll på med det så ringde Edward och ville att vi ska komma dit vid femtiden och äta tårta.Han fyllde 30 år igår och hans lilla dotter Hilda fyllde ett år så vi skickade varsitt kort till dom.Vi hade ju inte räknat med att bli ditbjudna för ett kort, men det är alltid roligt att träffas.

Vi är säkert hemkomna till klockan åtta så att vi kan kolla deltävling nummer två till melodifestivalen.Om jag inte minns fel är det från Skellefteå  i kväll. 



Presentation

Jag frågar.....du svarar

Har du varit på semester nu i sommar
 Ja
 Nej

Mina bloggvänner

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Du frågar...jag svarar

6 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Översätt bloggen

Sök i bloggen

Hur mycket är klockan?


Ovido - Quiz & Flashcards